Održana Kros liga centralne Srbije

Nakon Čačka i Smederevske palanke, Bor je ove nedelje bio domaćin Kros lige centralne Srbije. – U trećem kolu učestvovalo je 140 takmičara iz 14 gradova centralne Srbije.

BOR – Nakon Čačka i Smederevske palanke, Bor je ove nedelje bio domaćin Kros lige centralne Srbije. U trećem kolu učestvovalo je 140 takmičara iz 14 gradova centralne Srbije u kategorijama starije juniorke i juniori od tri do četiri hiljade metara, mlađi juniori i juniorke od dve do tri hiljade metara, mlađi dečaci i devojčice od 200 do 600 metara, pionirke i pioniri od 800 do 1.500 metara.
Predstavnici Atletskog kluba su zadovoljni ovakvim odzivom mladih atletičara.

21032015 stanisa aksic rtv bor„S obzirom na vremenske uslove proteklih dana mi smo sasvim zadovoljni brojem učesnika.  Cilj ovakvih kros liga je popularizacija atletike, ali turističkih potencijala opštine Bor koji svojim gostima ima šta da pokaže“ – rekao je predsednik Atletskog kluba Bor Staniša Aksić.

Osim atletskog kluba Bor u organizaciji Kros lige centralne Srbije učestvovali su Opština Bor, ustanova Sportski centar i kompanija Rakita Eksploreišn.
Autor: Ljiljana Đorđević

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.