Održavanje atmosferske kanalizacije

BOR – Nakon što je održavanje atmosferske kanalizacije u Boru povereno Javno komunalnom preduzeću Treći oktobar, borski komunalci su počeli čišćenje atmosferskih kanala i slivnika u centru grada. U sklopu tekućeg održavanja uskoro bi trebalo da se reši i problem oticanja vode u Majdanpečkoj ulici kod zelene pijace, pošto je projekat već završen. Za tekuće održavanje atmosferske kanalizacije iz opštinskog budžeta izdvojeno je tri miliona i 600 hiljada dinara.
Od kapitalnih investicija u planu je rešenje problema tri slivna područja u ulicama Boška Buhe, Šistekovoj i kod zgrade Dupleksa.
„U tom delu mi smo ove godine planirali izradu projekta za izgradnju atmosferske kanalizacije u Starom centru, Novo i Staro selište. Rešenje ovog problema jesete da se voda prikupi u višim delovima da bi se smanjila količina u nižem delu grada“ – rekao je tehnički direktor Direkcije za izgradnju Bora Radomir Nedeljković i dodao
da je prethodnih dana završena i rekonstrukcija dela atmosferske kanalizacije u ulici Nikole Pašića. Na taj način voda koja se sliva više neće predstavljati opasnost za stanare u ovom delu grada.
[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2retnx“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.