Opomene zbog dugovanja za stambene usluge

BOR-Javno komunalno preduzeće za stambene usluge u Boru uputilo je na više od 2.700 adresa opomene građanima za neizmirena dugovanja od 1.oktobra prošle do 31.marta ove godine. Od tog broja, dve hiljade se odnosi na korisnike stanova i blizu 630 na vlasnike kuća. Njihova ukupna dugovanja su oko 46 miliona dinara.

“Broj dužnika se svakog meseca smanjuje, zahvaljujući mogućnosti da reprogramiraju obaveze. Posebno upozoravamo one koji duguju za deveti mesec prošle godine. Njima je rok 25.septembar”, rekla je Suzana Bojkovski, kordinator naplate.

Broj dužnika se svakog meseca smanjuje zahvaljujući povoljnostima koje nudi ovo preduzeće, a to su naplata na kućnom pragu i reprogram duga.

“Izlazimo u susret svim našim dužnicima i omogućavamo da dugovanja izmire u što veći broj rata. Takođe, nakon kraće pauze ponovo idemo na kućne adrese, jer je ova akcija dala dobre rezultate”, dodala je Suzana Bojkovski.

U Javno komunalnom preduzeću za stambene usluge, kažu da su zadovoljni procentom naplate. U odnosu na fakturisan iznos za prethodni mesec, on je između 95 i 98 odsto.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.