Osmomartovski bazar suvenira

BOR – Turistička organizacija Bor, na Dan žena organizovala je  treći „Osmomartovski bazar suvenira“, na platou Doma kulture. Suveniri ručne izrade od različitih materijala, idealan su poklon za 8. mart, pa su Borani iskoristili kreativnost izlagača i kupili unikatne poklone.

U ponudi su suveniri ručne izrade od keramike, drveta, papira, ukrasni predmeti, nakit, rukotvorine, lekovito bilje, proizvodi od meda i vune, kao i suveniri rađeni dekupaž tehnikom. Ovakva manifestacija je odlična prilika da Borani kupe zanimljive poklone svojim izabranicama za Dan žena, ali i da izlagačima pružimo mogućnost da zarade i pokažu svoj talenat. Ovako čuvamo i negujemo tradiciju ručnih radova i starih zanata„, rekla je Vesna Drobnjaković iz Turističke organizacije opštine Bor.

Za razliku od prethodnog, ovogodišnji bazar je jednodnevni sa desetak izlagača i bez gostiju  iz drugih krajeva. Turistička organizacija Bor i ove godine je obezbedila izlagačima besplatno izlaganje robe na štandovima, što im je pružilo dodatni motiv da svoju kreativnost prikažu i ponude posetiocima. „Osmomartovski bazar suvenira“ jedna je od manifestacija Turističke organizacija čiji je motiv i promocija opštine Bor.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *