Osnovan Centar „TRK“ u Zaječaru

ZAJEČAR – Četiri mame iz Zaječara, po struci vaspitač, dečiji psiholog i pravnik, osnovale su Centar za trudnice, roditelje i klince u Zaječaru. Ideja je potekla iz želje da svoja iskustva podele sa ostalima i kreiraju korisne i zanimljive sadržaje za decu. Od jeseni su u planu predavanja i radionice za decu na otvorenom i podrška za trudnice, a zbog epidemiološke situacije, tokom leta realizuju onlajn radionice za decu od 3 do 7 godina.

Ciklus od 10 besplatnih radionica biće realizovan svakog dana osim vikendom, od 10h,  od 24. avgusta do 4. septembra. Kroz razne mozgalice, pitalice, zagonetke, kvizove, priče i pesme deci ćemo prezentovati nova znanja o svetu oko nas, razvijati veštinu brzog razmišljanja i kreativnost. Broj mesta je ograničen, a prijava se može podneti na sajtu Centra za trudnice, roditelje i klince ili putem mejla [email protected]„, kaže Milena Stojanović.

Udruženje „TRK“ je otvoreno za saradnju, pa svako ko se pronađe u našoj ideji, može da se pridruži i podeli svoja iskustva. Sada nam je prioritet CVRK – program za visprene, radoznale klince.  Program CVRK obuhvata nekoliko različitih sadržaja u prirodi za decu 3 do 6 godina, pri čemu svakodnevne prepodnevne sadržaje čine LAVIRINT radionice za razvoj funkcionalnog znanja i UČIONICA ČUDA program kreiran za podsticaj razvoja identiteta i stvaralačkog potencijala, uz mogućnost da deca između radionica odmore i imaju zdrave obroke„, kaže Ivana Damnjanović.

Centar za trudnice, roditelje i klince u Zaječaru je mesto na kome se podržavamo, učimo i zajedno rastemo, poručuju osnivači TRK-a, a svako ko želi da doprinese na bilo koji način napretku programa koji su osmislile ove četiri mame, dobrodošao je u udruženje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.