Otvoreni bazeni borskog sportskog centra „spas“ od žege

0

BOR – Zbog kišovitog vremena na početku kupališne sezone na otvorenim bazenima Ustanove Sportski centar „Bobana Momčilović Veličković“ u Boru zabeležena je slabija poseta. Veću posetu nadležni očekuju već narednih dana kada se najavljuje stabilno vreme sa visokom temperaturom. Pojačan broj spasilaca na bazenu i mogućnost korišćenja bifea su ove sezone novine u odnosu na prethodne. U cilju zdravstvene bezbednosti kupača , kao i svakog leta redovno se kontroliše kvalitet vode i primenjuju sanitarno-tehničke mere na kupalištu, a u pripravnosti je i ekipa hitne medicinske pomoći.

Nažalost, prvog vikenda kupališne sezone spasioci su bili primorani da intervenišu čak dva puta. Apel je upućen roditeljima ali i odraslima da ukoliko su neplivači ili nesigurni plivači da izbegavaju ulaz u veliki bazen, jer, naglašeno je može doći do neželjenih posledica.

Cena karata ostaje nepromenjena, dnevna košta 150, a 30 ulazaka 2.300 dinara, a određene kategorije kupača imaju besplatan ulaz. Prošlog leta na otvorenim bazenima borskog sportskog centra bilo i do 500 kupača dnevno, a slična poseta očekuje se i ove sezone. Inače, radno vreme bazena je od 11 do 19 sati.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *