Ovog vikenda Moto skup u Boru

BOR – Usled nedostatka novca u budžetu, tradicionalna opštinska manifestacija „Dani Banje“ ove godine po svoj prilici neće biti organizovana. Ipak, uprskos finansijskoj situaciji i podršci koja je i ovog puta izostala, a zahvaljujući upornosti i želji organizatora, grad bakra će i ove godine biti domaćin bar jedne manifestacije koja u ovaj kraj dovodi goste iz zemlje i sveta. Ovog vikenda na Borskom jezeru biće organizovan tradicionalni Moto skup. Osim u vožnji, druženju i ambijentu Borskog jezera, gosti i Borani uživaće u muzičkom programu i organizovanim bajkerskim igrama.

„Od 18 časova i u petak i u subotu u planu su svirke domaćih rok bendova iz Bora, Zaječara, Knjaževca i Velike Plane. U subotu u popodnevnim satima organizovaćemo bajkerske igre kao i svake godine. Očekujemo od 500 do 1000 motora iz cele Srbije i okolnih zemlja. Moram da kažem da je u ovoj situaciji izuzetno teško organizovati ovakvu manifestaciju. Moto skup je ušao u turističku ponudu Bora, međutim opština čini se nema sluha, pa se na pomoći ovog puta zahvaljujemo Rudarsko-topioničarskom besenu Bor i Elektrodistribuciji Bor. Ambijent jezera je kao stvoren za ovakvo okupljanje, svi su oduševljeni. Mi se trudimo da uvek u najboljem svetlu promovišemo naš grad, čak nam je amblem u obliku katode. Primerno se ponašamo i rado smo viđeni gosti na svim moto skupovima, pa onda i naši prijatelji uvek rado dolaze u Bor“ – rekao je Vojkan Vidić, predsednik Moto kluba „Ist bajkers“.

Moto skup na Borskom jezeru počinje u petak u podne i traje do nedelje u podne. Svake godine, ova manifestacija borskog kluba „Ist bajkers“ privuče pažnju ljubitelja dvotočkaša iz cele Srbije, zemalja regiona, pa nekad i znatno šire.

Ovog vikenda Moto skup u Boru, 25. avgust 2016. (RTV Bor)

[iframe width=“854″ height=“480″ src=“https://www.youtube.com/embed/WXakjLSP-08″ frameborder=“0″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *