Pisac Gordana Timotijević u Narodnoj biblioteci Bor

0
BOR – Na Dečijem odeljenju Narodne biblioteke Bor organizovano je još jedno druženje sa autorom priča za najmlađe. Ovog puta borsku biblioteku posetila je pisac za decu Gordana Timotijević. Za ovu priliku, najmlađi članovi biblioteke ilustrovali su priče iz Gordanine knjige „Svrakin sat“. Autorku su obradovali dečiji radovi, kao i način na koji su mališani predstavili životinjski svet o kome roman govori.
Prema njenim rečima, deca zaista čitaju i književnost ih interesuje, samo im je potrebno privući pažnju, a druženje i radionice jesu najbolji način za to.
Gordana Timotijević do sada je izdala šest knjiga za decu,  a knjiga „Svrakin sat“ proglašena je za najbolji roman za decu objavljen u toku 2012. godine. Za dečija književna dela Gordana je dva puta osvajala i nagradu Festivala humora za decu „Srebrno Gašino pero“, nagradu Zmajevih dečjih igara, nagradu Večernjih novosti „Gordana Brajović“, kao i Nevenovu nagradu.

[iframe src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2ntddg“ width=“600″ height=“450″ frameborder=“0″ allowfullscreen=“allowfullscreen“ ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *