Pobeda Kluba malog fudbala Bor u prvoj utakmici na novom parketu

BOR- Borski Klub malog fudbala debitovao je u takmičarskoj utakmici na novom parketu u Sportskom centru u Boru pobedom nad ekipom Akademca iz Niša 2:1, poluvreme 1:1.

Borski tim je pobedom blizu ostvarenja cilja u sezoni, opstanka u istočnoj grupi treće futsal lige, a bodovno se izjednačio sa ekipom Akademca na sedmom mestu iako ima dve utakmice manje, odložene duele sa ekipama vodećeg Zufa iz Bujanovca i kuršumlijskih Belih crkvi, kod kuće.

Prema rečima kapitena borske ekipe Milivoja Đenadića, novi parket u velikoj dvorani Sportskog centra pruža odlične, ali sada i drugačije uslove za igru: lopta se zapravo kreće brže, zbog čega je neophodno malo vremena da se ekipa prilagodi tim uslovima i opravda epitet uvek neugodnog domaćina.

Osim ekipi BSK-a, borski klub malog fudbala gostuje u preostalih šest kola još samo niškom Radničkom, a oba tima jesu pri vrhu tabele. Ali, zato je domaćin u četiri utakmice, u kojima bi realno mogao do novih važnih bodova, pa i do pozicije pri vrhu tabele koja više nije tako daleko.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.