Pobede rukometašica i odbokašica Bora

BOR – Rukometašice Bora pobedile su u poslednjem kolu jesenjeg dela prvenstva Super B lige, na svom terenu, Slogu iz Petrovca na Mlavi 36:27. Jesenji prvak je Radnički iz Kragujevca sa 21-nim osvojenim bodom. Bor je na drugom mestu sa tri boda manje, a treće i četrvrto mesto zauzimaju Pančevo i Topličanin sa po 15 bodova.

Odbojkašice Bora zabeležile su treću pobedu ove sezone u sedmom kolu Druge regionalne lige Istok. Boranke su na gostovanju u Nišu pobedile Stampedo 3:1 i sa devet osvojenih bodova nalaze se na deobi šestog i sedmog mesta sa Kuršumlijom.

Košarkaški klub Zicer poražen je u devetom kolu Druge regionalne lige grupa Istok 2, na gostovanju u Negotinu od Hajduk Veljka 75:65. Sa 13 osvojenih bodova, borska ekipa je posle ovog kola treća na tabeli.

Košarkašice Bora poražene su na svom terenu od Paraćina u devetom kolu Prve regionalne lige grupa Jug B 68:42. Boranke su u donjem delu tabele sa 11 osvojenih bodova, tri više od poslednje Dubočice.

Poraz su u desetom kolu Prve regionalne lige Istok doživeli i rukometaši Bora u Ćupriji od drugoplasiranog Radničkog. Bor je sa dva boda iz deset utakmica na desetom mestu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *