Počelo asfaltiranje puteva u borskim seoskim mesnim zajednicama

Za uređenje putne infrastrukture u gradskim i seoskim mesnim zajednicama, Grad Bor je i ove godine u budžetu predvideo značajna sredstva. Ugovor sa izvođačem radova je potpisan, a asfaltiranje puteva počelo je prvo u seoskim mesnim zajednicama.

BOR – U seoskim mesnim zajednicama u Boru počelo je asfaltiranje puteva koje je predviđeno planom za ovu godinu. Prva deonica puta je od Malog Krivelja prema Brezoniku, duga 4,2 kilometra, koja će spojiti ova dva naselja i značajno skratiti put do Bora meštanima Malog Krivelja i radnicima koji su zaposleni na Cerovu. Priprema puta je završena, asfaltiran je jedan deo, a narednih dana očekuje se završetak cele deonice i nastavak radova u Malom Krivelju, gde je predviđeno ukupno 7 kilometara novog puta. Gradonačelnik Bora Aleksandar Milikić je sa saradnicima obišao radove.

Prema njegovim rečima, za uređenje puteva u gradskim i seoskim mesnim zajednicama iz gradskog budžeta izdvojeno je ukupno 500 miliona dinara. Po završetku radova u Malom Krivelju, asfaltiranje će se nastaviti i u ostalim seoskim mesnim zajednicama, a naredne nedelje počeće uređenje u gradskim mesnim zajednicama, prvenstveno trotoara i parkirališta, rekao je MIlikić.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.