Počelo obeležavanje horizontalne signalizacije u Boru

Posle zimske sezone i krpljenja većine udarnih rupa u gradu, u Boru je počelo i obeležavanje horizontalne signalizacije. – Za ove radove iz budžeta Opštine Bor na godišnjem nivou izdvojeno je više od tri i po miliona dinara.

BOR – Na ulicama prvog i drugog prioriteta u Boru, posle zimske sezone, završeno je krpljenje udarnih rupa. U okviru redovnog održavanja saobraćajnica, nakon završenog tendera, Direkcija za izgradnju Bor dala je nalog za početak obeležavanja horizontalne signalizacije na borskim ulicama i lokalnim putevima koji spadaju u opštinsku nadležnost.

„Beogradsko preduzeće „Model 5″ počelo je, obeležavanje horizontalne signalizacije u Boru. Prioritet imaju glavne ulice u gradu, a kompletna horizontalna signalizacija u Boru trebalo bi da bude završena za dve do tri nedelje. Posle toga počeće obeležavanje i lokalnih puteva koji su u nadležnosti lokalne samouprava. Za ove radove na godišnjem nivou izdvojeno je 3 miliona i šest stotina hiljada dinara.“ – kaže Radomir Nedeljković, tehnički direktor Direkcije za izgradnju Bora.

Kako bi izbegli veće zastoje u saobraćaju, radnici beogradskog preduzeća „Model 5“ obeležavaće saobraćajnice prepodne do deset i popodne posle 17 sati, kažu u Direkciji za izgradnju Bora.

[iframe frameborder=“0″ width=“600″ height=“450″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2qy672″ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *