BOR – Dolaskom proleća i Bor dobija novi izgled. Ukras grada  su svakako i fontane, tako da su zaposleni u borskom Vodovodu, nakon dugotrajne zime, ubrzano počeli da ih osposobljavaju za rad. Od šest za sada rade dve kod Doma kulture i na Četvrtom kilometru. Ispravna je i fontana kod Studentskog doma tako da će i ona, za neki dana nakon čišćenja, početi da radi. Preostale tri fontane su neispravne.

„Neispravne su kod hotela Srbija i iza Sportskog centra. Kod hotela je pukla potisna cev još jesenas tako da bi trebalo da je zavarimo ili zamenimo. Iza Sportskog centra fontana nema ispusnih ventila. Nakupilo se dosta se prljavštine i lišća i moramo da je očistimo i isperemo“
– rekao je v.d. direktor JKP Vodovod Bor Goran Topalović.
 
Najviše problema radnicima borskog Vodovoda zadaje fontana u Četvrtoj mesnoj zajednici.
 
„Fontana u četvrtoj mesnoj zajednici je neispravna,jer je pumpa povukla razbijeno staklo. Raspisali smo tender za nabavku pumpe i ona će usoro početi da radi“ – dodao je Topalović.
 
Topalović, kaže da će radnici Vodovoda kvarove na fontanama veoma brzo otkloniti. Očekuje se da će za dvadesetak dana svih šest ponovo biti omiljena mesta okupljanja naših sugrađana.
[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2jrh1f“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.