Polovično zadovoljni proteklom zimskom sezonom

BOR-U Sportskom centru u Boru polovično su zadovoljni proteklom sezonom, jer im vreme za zimske sportove nikako nije išlo na ruku.Na zatvorenim bazenima zabeleženo je 3.500 kupača, što je uobičajen broj poslednjih godina, međutim na klizalištu i skijalištu na Crnom Vrhu broj je bio znatno manji od očekivanog.

Na klizalištu je bilo 450, a na skijalištu na Crnom Vrhu do četiri hiljade posetilaca. Period aktivnog skijanja na planini Crni Vrh trajao je samo dve do tri nedelje, a zbog nepovoljnih vremenskih uslova znatno manji je bio i broj klizača na klizalištu kod Sportskog centra“, rekla je Bojana Dlbokić Dubočanin, vd direktora Ustanove Sportski centar u Boru.

S obzirom na iskustva iz protekle zimske sezone, u borskom Sportskom centru, planiraju da pripreme za narednu počnu još tokm leta.Predstoje im mnogi poslovi od kojih su na Crnom Vrhu najvažniji remont tabača, ispitivanje žičare i konsantno održavanje travnatih površina. Tokom leta planiraju remont klizališta i nabavku neophodnih rezervnih delova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *