Pomoć Biznis inkubatora u digitalizaciji malih i srednjih preduzeća

MAJDANPEK – U okviru projekta “Digitalizacija i budućnost malih i srednjih preduzeća” koji zajednički realizuju biznis inkubatori u Majdanpeku i Pirotu, a uz finansijsku podršku Evropske unije, u Majdanpeku je organizovan info dan za predstavnike preduzeća kojima je potrebna pomoć i podrška u procesu digitalizacije.

Danas smo ovde kako bi predstavnike zainteresovanih kompanija upoznali sa projektom, koji suštinski ima za cilj pomoć preduzećima u procesu digitalizacije. Javni poziv sadrži dve mere podrške, prva se tiče izrade poslovnih analiza za šta je predvidjeno dve i po hiljade dolara, a drugi je tzv. virtuelni inkubator koji će pomoći preduzećima za bolje pozicioniranje na digitalnom tržištu.” rekla je Ana Petrović, iz Biznis inkubatora u Pirotu , na prvom info danu u Majdanpeku.

Projektom, koji se, inače realizuje kroz program „Eu Pro Plus” će biti obuhvaćeno ukupno deset kompanija iz opštine Majdanpek, a obrasci za prijavljivanje mogu se preuzeti na sajtu, odnosno u prostorijama Biznis inkubatora Majdanpek. Rok za prijavljivanje je 5. septembar.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.