Pomoć za lečenje četvorogodišnje Lejle iz Rudne Glave

0

MAJDANPEK – Želja za ozdravljenjem teško obolele četvorogodišnje Lejle Surdulović, ćerke Vladana Surdulovića, vozača teških vozila na površinskom kopu u Majdanpeku, okupila je i udružila menadžment kompanije Ziđin i Vladanove kolege, koji su prošle nedelje organizovali humanitarnu akciju i u njoj prikupili 280 hiljada dinara.

Dom porodice Surdulović, u Rudnoj Glavi, juče su posetili Chen Kuing Feng , zamenik direktora Rudnika bakra Majdanpek i Vladanove kolege koji su im uručili prikupljenju pomoć i poželeli brzo ozdravljenje maloj Lejli, koja  sa samo četiri godine vodi bitku sa teškom bolešću.

Koncept kompanije Ziđin je da se uporedo razvijaju preduzeće i lokalno društvo. Odmah po prijemu informacije da je ćerka našeg kolege obolela organizovali smo se i dobrovoljnim prilozima prikupili ovu pomoć. Zahvalio bih se svim radnicima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji, kao i predstavnicima podizvođačkih firmi, koji su se, takođe, uključili u prikupljanje pomoći, a svi zajedno sa željom da Lejla što pre ozdravi“, rekao je prilikom posete porodici Surdulović, Chen Quing Feng.

Ovim se akcija ne završava, čulo se od predstavnika kompanije Ziđin, koja će i nadalje biti tu i za Lejlu i za sve druge radnike kojima je pomoć potrebna.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *