Posle kvara na kotlu, grejanje normalizovano u Boru

BOR – Zbog kvara na energetskom delu i proboja u borskoj Toplanu, u Boru juče u popodnevnim i ranim večernjim satima nije bilo grejanja. Ovaj kvar je saniran i snabdevanje je normalizovano, ali je zbog pražnjenja mreže bilo neophodno sedam do osam sati da do građani dobiju tople radijatore.

Danas je došlo i do proboja na delu toplovodne mreže u Novom gradskom centru. Radnici Borske toplifikacije su na terenu i u Bobijevoj ulici se očekuje završetak radova u popodnevnim satima. Prethodnih dana celo ovo naselje i naselje Metalurg je imalo problem sa grejanjem zbog sanacije vrelovoda u blizini sportskog centra.

Prema rečima v.d. direktora JKP Toplana Bor Milutina Simića, trenutno u toplani, s obzirom na spoljnu temperaturu radi jedan kotao, a ukoliko bude potrebe za jačim grejanjem spreman je i kotao dva.

S obzirom na to da Radio televizija Bor za sada ne raspolaže konkretnim informacijama o tome kakvo je grejanje u građana u svim delovima grada, već samo onima koje su dobijene od nadležnih u borskoj Toplani, u cilju što bolje informisanosti građana u narednom periodu, do kraja grejne sezone, pratiće se i konkretno stanje na terenu i eventualne pritužbe građana na grejanje.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *