BOR- Na početku toplih proba u borskoj Toplani nema većih problema tako da  su u skoro polovini stanova radijatori topli. Zabeležen je veći broj sitnih kvarova na vrelovodnoj mreži, ali  uočeni nedostaci biće otklonjeni do zvaničnog početka grejne sezone, obećavaju iz borske Toplane.

Borska Toplana nastavlja  tople probe proizvodnih i distributivnih postrojenja, koja su tokom leta remontovana. Grejanje se za sada može osetiti, uglavnom, u nižim delovima Bora,a radijatori će sukcesivno biti topli i u ostalim.

„Grejanje još uvek nije počelo, već su ovo samo tople probe  proizvodnih i distributivnih postrojenja koja smo tokom leta remontovali. Ipak,radijatori su topli u skoro polovini stanova“, rekao je direktor JKP Toplana Bor Zoran Marković.

Pošto je reč  još uvek  o funkcionalnim probama  situacija je promenjiva, ali većih problema na početku nema.

„Sem pucanja na vrelovodnoj mreži nemamo većih problema. I ti kvarovi su sitni. Očekujemo da ćemo većinu nedostatakaotkloniti, tako da će Toplana biti spremna do zvaničnog početka grejne sezone“, ističe Marković..

U  Toplani podsećaju potrošače da obrate pažnju na ispravnost unutrašnjih instalacija  i da se, ukoliko primete curenje vode , obrate Dispečerskom centru  na telefon 426-398. Korisnicima dalјinskog grejanja, Toplana je omogućila i besplatan telefonski poziv na broj 0800/ 30 30 31.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *