Problemi građana u MZ „Rudar“ u Boru

0

U gradskim mesnim zajednicama u Boru nastavljen je prijem građana. Predstavnici Gradske uprave, javnih i javno komunalnih preduzeća, komunalne milicije i ostalih javnih ustanova, danas su bili u mesnoj zajednici Rudar gde se za razgovor prijavilo šestoro građana.

BOR – U razgovoru sa predstavnicima Grada Bora, javnih i javno komunalnih preduzeća i javnih službi, stanovnici Mesne zajednice Rudar, kao najveći problem, istakli su uređenje pojedinih delova kolovoza i javne rasvete, kao i uređenje dečijeg parka „Raketa“, jednog od najstarijih parkova u Boru. Kao i u ostalim delovima grada, problem je nedostatak parking mesta i veliki broj pasa na ulicama.

„Tokom maja krenuće se sa investicionim održavanjem grada kako bi se rešili nastali problemi. Kada je reč o dečijem parku „Raketa“, ove godine je počelo projektovanje. Cilj nam je da u ovoj godini završimo izradu idejnog projekta gde ćemo preko 3D prikaza uključiti i građane koji će moći da daju svoje predloge i sugestije. Nadamo se da ćemo u narednoj godini krenuti sa rekonstrukcijom najvećeg dečijeg igrališta na otvorenom“, istakao je Marko Nikolić, pomoćnik gradonačelnika Grada Bora.

Prijem građana u seoskim mesnim zajednicama nastavlja se 3. aprila u mesnoj zajednici Luka. Cilj je da se u direktnom razgovoru sa meštanima mesnih zajednica utvrde najveći problemi sa kojima se suočavaju i da se, koliko je to u ingerenciji lokalne samouprave, pomogne njihovo rešavanje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *