Zamena cevovoda duž glavne ulice u Majdanpeku

0

Duž glavne ulice u Majdanpeku u toku su završni radovi na postavljanju novog cevovoda, kojim se snabdeva jedan broj potrošača sa starog vodovoda. U nizu sličnih aktivnosti Slobodan Krajić, v.d.  direktora JP „Vodovod“ najavljuje i zamenu dotrajalog cevovoda u Ulici „28. marta“, kao i vodovodne trase od oko dva kilometra u krugu rudnika.

MAJDANPEK – Duž glavne ulice u Majdanpeku u toku su završni radovi na postavljanju novog cevovoda, kojim se snabdeva jedan broj potrošača sa starog vodovoda. U nizu sličnih aktivnosti tokom ovog proleća vršilac dužnosti direktora Javnog preduzeća „Vodovod“ Slobodan Krajić najavljuje i zamenu dotrajalog cevovoda u Ulici „28. marta“.

Duž ove ulice koja vodi do gradskog parka neophodna je kompletna zamena zato što zbog dotrajalosti i rudarskih aktivnosti često dolazi do pucanja cevovoda u ovom delu. Naravno, radićemo i sve druge tzv. kritične tačke u gradu, a u planu je i zamena cevovodne trase od oko dva kilometra u krugu rudnika“, kaže Krajić.

Pored toga, u planu je i postavljanje cevovoda  od objekta „Central H“ u Debelom Lugu do nekadašnjeg pogona fabrike „Forma idele“ u dužini od oko tri kilometra.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *