Program obeležavanja prvomajskih praznika

BOR – Obeležavanje prvomajskih praznika u Boru ove godine počeće sajmom etno hrane, svečanim defileom upaljenih baklju i kulturno umetničkim programom, koji će biti održani u centru Zlota, 30. aprila.

Prvog maja, na međunarodni praznik rada, i ove godine prvomajska rudarska budilica duvačkog orkestra u jutarnjim satima proći će gradskim ulicama. Program na glavnoj plaži Borskog jezera, uz postavku štandova borske Turističke organizacije i autentičnih suvenira, trajaće od 11 do 14 sati, a nastupiće bend ,,Medaljoni“, dok će u bioskopu ,,Zvezda“ u 21 sat nastupiti borski bend ,,New Deal“, a potom i beogradska rok grupa ,,Kanda, Kodža i Nebojša“.  Cena ulaznice za koncert u bioskopu je 200 dinara.

Besplatan prevoz do Borskog jezera je organizovan od 10 do 14 sati. U ovom terminu po dva besplatna autobusa saobraćaće na po pola sata.

U Gradskoj upravi u Boru kažu da svi ugostitelji koji žele da za praznik postave štand na Borskom jezeru mogu da se obrate Odeljenju za urbanizam u dobiju sve potrebne podatke.

Drugog maja u Zlotu je organizovan obilazak Lazareve pećine i Sajam etno hrane, kao i tradicionalni uspon na planinu Stol.

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *