Promocija knjige “Brak, deca, porodica” dr Vlajka Panovića

MAJDANPEK – Doktor Vlajko Panović, specijalista medicinske psihologije, koji je ceo radni vek proveo na VMA, predstavio je majdanpečkoj publici svoju knjigu “Brak, deca, porodica”, koja zapravo predstavlja sažetak iskustva tokom dugodišnje prakse u rešavanju bračnih i porodičnih problema, kao i  petnaestogodišnjeg vodjenja Škole roditeljstva.

Osnovne ćelije društva, brak i porodica, poslednjih nekoliko godina, usled nedostatka tolerancije, prezauzetosti, ekpanzije modernih tehnologija doživljavaju veliku krizu. Narušeni odnosi reflektuju se na vaspitavanje dece, posebno kada su roditelji neusaglašeni, pa deci šalju dvostruke poruke, što ih u najmlađem uzrastu zbunjuje, a potom stvara mogućnost za razne manipulacije”, rekao je dr Panović u Majdanpeku.

Promocija knjige “Brak, deca, porodica”, s podnaslovom “Mnogo pitanja i poneki odgovor” izazvala je dosta pažnje medju prisutnom publikom, kojoj je dr Panović na kraju poručio da samo skladan brak može  stvoriti zdravu porodičnu zajednicu, koja će pomoći deci da na ispravan način idu dalje kroz život.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.