Prvi dan bez policijskog časa u Boru

BOR – Posle više od mesec i po dana, građani Srbije danas nemaju ograničeno kretanje. Mnogi Borani koji u međuvremenu nisu radili, danas su krenuli na posao, što je uslovilo veću gužvu u saobraćaju tokom jutra.

Još jedna promena na ulicama grada jutros je veći broj penzionera, odnosno starijih ljudi, ali su veoma disciplinovano šetali i pazarili pod punom zaštitnom opremom.Osim te promene, prvi dan bez policijskog časa u Boru ne razlikuje se bitno od prethodnih.

U anketi Tv Bor građani kažu da nemaju drugačije planove aktivnosti danas, retki će u večernju šetnju, a većina ne planira da se još neko vreme potpuno vrati pređašnjim navikama. Kažu da će poštovati većinu preporuka, što se moglo i videti, jer svi nose zaštitne maske, većina i rukavice, bašte kafića su polu prazne, a u prodavnicama poštuju distancu i mere dezinfekcije.

Sveže i vetrovito vreme verovatno je neke i danas zadržalo kod kuće, ali je pred nama prvi vikend bez zabrane kretanja i to sa letnjom temperaturom, pa su oprez i odgovornost na svakom pojedincu.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *