Prvi Virtuelni sajam zapošljavanja

BOR – Zbog epidemiološke situacije i zabrane okupljanja većeg broja ljudi u zatvorenom prostoru, ove godine, prvi put, Sajam zapošljavanja, koji organizuje Nacionalna služba za zapošljavanje, biće organizovan virtuelno.

Nacionalna služba za zapošljavanje organizuje prvi Virtuelni sajam zapošljavanja, koji će biti održan u četvrtak, 20. maja, od 10 do 16 časova. Na sajmu je obezbeđeno učešće 70 kompanija, od Subotice do Vranja, koje nude posao nezaposlenima, a 7.500 registrovanih učesnika  – tražilaca posla, imaće priliku da razgovara sa poslodavcima“, kaže Lidija Načić direktor NSZ Filijala Bor.

Iz svake Filijale pravo za učešće imala je jedna kompanija, pa je ispred Filijale Bor to Serbia Zijin Mining Doo Bor.

Ova kompanija dala je ponudu za više radnih mesta: diplomirane mašinske i elektro inženjere, mašinske tehničare, elektrotehničare, pravnike, prevodioce, rudarske tehničare. Svi kandidati koji su zainteresovani i traže posao, moraju da se prijave i registruju na www.nsz-sajamzaposljavanja.rs. Broj mesta je ograničen, a učešće na sajmu je besplatno. Sajam se organizuje uz podršku globalnog Programa „Migracije i razvoj“ koji u Srbiji sprovodi Nemačka organizacija za međunarodnu saradnju – GIZ“, napominje Lidija Načić.

Zainteresovani se mogu prijaviti sa bilo kog uređaja, telefona ili računara, a detaljnije informacije u vezi registracije i učešća na sajmu, mogu dobiti i od svog savetnika za zapošljavanje, napominje Lidija Načić, direktor borske Filijale NSZ.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *