BOR-Nacionalna služba za zapošljavanje, filijala u Boru, uvođenjem vanredne situacije zbog širenja korona virusa, strankama  omogućava da na lakši i bezbedniji način završavaju obaveze. Tako nezaposleni, koji se prvi put prijavljuju na evidenciju, imaju mogućnost da to učine onlajn. Prvi korak je da na sajtu službe popune elektronski obrazac za prijavu.

„ Neophodno je, takođe, da skeniraju ličnu kartu i diplomu o završenoj stručnoj spremi i tu dokumentaciju upute na adresu pisarnice borske filijale. Takođe i već prijavljene osobe, koje imaju zdravstvene probleme, mogu telefonom da se jave savetniku za zapošljavanje“, rekla je Lidija Načić, direktor NSZ, filijala Bor.

Inače, rad sa strankama u borskoj filijali i dalje je nepromenjen. Stranke mogu,ukoliko žele, da dođu lično,a takođe im je  omogućeno da obave i individualne razgovore sa savetnikom  za zapošljavanje. Obavezno je, kao i do sada, poštovanje svih preventivnih mera, između ostalih, nošenje maski, dezinfekcija ruku i održavanje distance.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.