Raspisan Konkurs za upis studenata na Tehnički fakultet u Boru

BOR – Tehnički fakultet u Boru raspisao je Konkurs za upis studenata u prvu godinu osnovnih akademskih studija u školskoj 2015/2016. godini. Ove godine, borski Tehnički fakultet upisaće 200 studenata na teret budžeta i 40 samofinansirajućih studeneta, za koje školarina iznosi 50 hiljada dinara. Od prošlogodišnjeg upisa, mnogo je uloženo u modernizaciju ove obrazovne ustanove, pa su uslovi studiranja u Boru među povoljnijim u Srbiji – ocenjuju na Teničkom fakultetu.
Na spisku predmeta za prijemni ispit nalaze se osnovi ekonomije, fizika, matematika i hemija, od kojih budući brucoši za polaganje biraju jedan predmet.
Za osnovne akademske studije na Tehničkom fakultetu u Boru, otvoreno je 40 mesta na studijskom programu Rudarsko inženjerstvo, 20 na Metalurškom inženjerstvu, 60 na programu Tehnološko inženjerstvo i 120 mesta na Inženjerskom menadžmentu. Prijavljivanje kandidata na konkurs je od 24. do 26. juna, a budući brucoši prijemni ispit polagaće 29. i 30. juna.

[iframe src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2qtcrf“ width=“600″ height=“450″ frameborder=“0″ allowfullscreen=“allowfullscreen“ ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *