Rukometašice Bora počinju takmičenje u Super Arkus ligi Srbije

BOR – Rukometašice Bora sutra u 19 sati u Sportskom centru „Bobana Momčilović Veličković“ počinju takmičenje u Super Arkus Ligi Srbije, najjačem takmičenju kod nas. Rival im je Medicinar iz Šapca, ekipa koju su prošle sezone pobedile u Boru, dok su u Šapcu Boranke pretrpele poraz. Bor je sezonu završio na osmom mestu od 12 ekipa, dok je Medicinar bio deseti sa bodom manje. Publika može da prisustvuje utakmici uz poštovanje epidemioloških mera i ovo će za Boranke biti prva prvenstvena utakmica pred gledaocima posle više od godinu dana. Ove sezone povratak u Super ligu obezbedila je ekipa Crvene Zvezde, a pop prvi put će u njoj igrati i Rukometni klub Beograd.

Fudbaleri Bora u subotu u 16 sati u četvrtom kolu Zone istok dočekuju knjaževački Knjaz, ekipu koja sa sedam bodova deli prvo mesto sa Slatinom i Dunavom iz Prahova. Dan kasnije, u 11 sati, fudbaleri Slatine gostuju Jedinstvu u Pirotu. Posle prva tri kola Slatina ima dve pobedu i jedan nerešen rezultat, dok Bor sa dve nerešene utakmice i jednom pobedom ima pet bodova i deli peto i šesto mesto sa Đerdapom iz Kladova.

U ostalim utakmicama Zone istok, fudbaleri Sloge dočekuju Lužnicu, Brodoremont u Kladovu igra protiv Tanaska Rajića iz Pirota, BSK u Bogovini dočekuje OFK 019, Balkanski u Dimitrovgradu igra protiv Zvezde, Ozren u Sokobanji dočekuje Đerdap, a Dunav u Prahovu Rajka Mitića iz Bele Palanke.

U Borskoj okružnoj ligi Zlot u subotu u 16 sati dočekuje Branik, a Šarbanovac gostuje BSK-u u Bukovču. Dan kasnije u 11 sati Nemetali iz Donje Bele Reke gostuju Ključu, a Brestovac u 16 sati dočekuje Rudnu Glavu.

U ostalim utakmicama Polom dočekuje Urovicu, Polet u Jabukovcu igra protiv Poreča, Blizna dočekuje Malu Vrbicu, a Miloševo Radnički.

Posle trećeg kola, Zlot sa sedam bodova deli prvo, drugo i treće mesto sa Branikom i Radničkim, Šarbanovac i Brestovac imaju bod manje nalaze se na deobi četvrtog, petog i šestog mesta sa Malom Vrbicom, dok Nemetali sa tri boda dele 12. 13. i 14. mesto sa Ključem i Poletom.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *