„S Tamarom u akciji“ i u istočnoj Srbiji

BOR- Produkcijska kuća „Triangl“, pod čijim okriljem se realizuje serijal emisija „S Tamarom u akciji“, popularne voditeljke Tamare Grujić, u avgustu će započeti snimanje novog ciklusa emisija. Novu TV sezonu obeležiće akcije posvećene socijalno ugroženim porodicama koje žive u gradovima i opštinama na istoku i severoistoku Srbije.

U avgustu se selimo u vaše krajeve odnosno želimo da pomognemo porodicama koje su socijalno ugrožene, a žive na području Borskog Zaječarskog, Braničevskog i Podunavskog okruga. Naša pravila prijavljivanja su vrlo jednostavna: stambene jedinice treba da budu u vlasništvu porodice koju prijavljete ili ukoliko prijavljujete sebe trebalo bi da imate čiste papire. Druga stvar je da stambena jedinica treba da bude do 80 kvadrata veličine. Sve to nam dostavljate na mail: [email protected] ili nam pišite na društvene mreže: facebook, twitter ili instagram. Pored priče porodice neophodno je poslati i slike kuće i članova porodice”, kaže  Tamara Grujić, autor emisije „S Tamarom u akciji“.

Osim pomoći u uređenju prostora u kojem žive, a koju će ovog puta dobiti 14 socijalno ugroženih porodica, ekipa emisije „S Tamarom u akciji“ i u ovom serijalu pokušaće da dočara način života i svakodnevicu, ali i predstavi običaje ljudi sa područja severoistočne i istočne Srbije.

Snimanje na području ovog dela Srbije počinjemo u avgustu i trajaće do decembra. U pitanju je 14 novih epizoda, dakle treba da odaberemo 14 novih porodica kojima ćemo pomagati. Osim snimanja renoviranja njihovih domova u našoj emisiji biće mesta i za narodnu tradiciju, običaje prirodne lepote, za folklor, za sve ono čime se diči taj deo zemlje na kome vi živite. Nadam se da ćete nam pomoći u traženju onih osoba kojima je pomoć najpotrebnija”, dodaje Tamara Grujić, autor emisije „S Tamarom u akciji“.

„S Tamarom u akciji“ je humanitarni projekat koji traje već tri serijala. Samo tokom 2016. godine u okviru ove emisije renovirano je 2100 kvadrata životnog prostora, a bolje uslove života dobilo je 28 porodica sa severa Kosova i juga Srbije sa ukupno 137 članova.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *