Savez sportova opštine Bor

BOR – Sportski radnici  Bora osnovali su novu zajedničku organizaciju: Savez sportova opštine Bor. Zadatak novoformiranog udruženja je da preuzme ulogu Sportskog saveza opštine Bor, koji je istovremeno ugašen, ali i da na efikasniji način unapredi stanje u borskom sportu i na bolji način koordinira zajedničke poslove.  Na skupštini pri osnivanju saveza  izabrani su  predsednik i članovi upravnog i nadzornog odbora,a  usvojen je i pravilnik rada saveza.

„Na prvoj konstitutivnoj sednici koju će održati Sportski savez opštine Bor izabraće se potpredsednik UO saveza  i usvojiće se pravilnik o sistematizaciji poslova i radnih zadataka koji obuhvataju izbor generalnog sekretara, dva stručna saradnika za bazične sportove i lice koje će voditi knjigovodstvene poslove. Ima dosta tehničkih poslova u aprilu bi Savez sportova trebao da se registruje i nadamo se da će ovaj savez dobro funkcionisati i da će saradnja sa lokalnom samoupravom biti stalna i korektna“
– izjavio je Vukomir Perić– predsednik UO Saveza sportova opštine Bor.
 
Novoformirani Savez sportova  imaće narednih dana  mnogo obaveza, a jedan od zadataka je  i osmisliti strategiju da slika o sportu u budućnosti bude jasnija i da potrebe svih klubova budu zadovoljene.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.