Javni poziv za dodelu stanova izbeglicama

BOR – Komesarijat za izbeglice Republike Srbije raspisao je javni poziv za dodelu stambenih jedinica u zakup na  određeno vreme sa mogućnošću otkupa. U povereništvu za izbeglice u Boru  ističu da na području borske opštine ima zainteresovanih porodica ,a  za sve one koji imaju status izbeglice ili su to pravo izgubili konkurs je otvoren do 30 .januara.

Slaviša Stanković,
poverenik Komesarijata za izbeglice u Boru kaže: „Svaka opština konkuriše na osnovu potreba izbeglica sa svoje teritorije.Na osnovu ankete koju smo radili prošle godine u borskoj opštini za dodelu stanbenih jedinica je zainteresovano 20 porodica.Mislim da ćemo mi obezbediti ovim programom potrebe 15 porodica,pa ukoliko bude mogućnosti radiće se još jedna zgrada.Ovaj poziv otvoren je do kraja januara i ovom prilikom pozivam zanteresovane da preuzme konkursnu dokumentaciju u povereništvu komesarijata u boru,gde mogu i da dobiju sve potrebne informacije.Komesarijat je u ulici Nikole Pašića broj 14,a telefon je 030 427 579„.
 
 U povereništvu Komesarijata za izbeglice u Boru očekuju da bi izgradnja zgrade za stambeno zbrinjavanje izbeglica,saq područja borske opštine  trebalo da počne već u martu ove godine, u naselju  Novi gradski centar.
[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2esnax“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.