Sedam medalja za Karate klub „Sureido dojo“

0

BEOGRAD, BOR – Na Evropskom Kupu za decu u tradicionalnom karateu, u Beogradu, u konkurenciji karatista iz Italije, Poljske, Češke, Rumunije, Makedonije, Slovenije, Bosne i Hercegovine, Kipra i Rusije, u okviru nacionalnog tima Srbije učestvovalo je i devet takmičarki karate kluba „Sureido Dojo“ iz Bora i one su osvojile ukupno sedam medalja.

Teodora Pavlović je postigla najznačajniji uspeh osvojivši 3.mesto u disciplini kate pojedinačno u konkurenciji 29 takmičarki svog uzrasta, odnosno u grupi B u kojoj nastupaju devojčice 2012. i 2013. godište. Kata tim mlađih pionirki,  u sastavu Teodora Pavlović, Danica Videnović i Katarina Nikolovski, osvojio je 2.mesto i srebrnu medalju, a Kata tim pionirki, u sastavu Nina Petrović, Emilija Stanijević i Milica Jankov, 3.mesto i bronzanu medalju.

Takmičarka Jana Rajić je imala odličan nastup i sa dve pobede i jednim porazom uspela da se plasira među prvih osam od 34 takmičarki u svojoj uzrasnoj grupi.

Takmičarke Lena Sretenović i Jelena Pavlović ispale su u prvom kolu i nisu uspele da se, u veoma jakoj konkurenciji i grupama od po 30-tak takmičarki, domognu medalje.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *