ZAJEČAR – Na sednici Gradskog veća u Zaječaru usvojen je Nacrt Odluke o prvoj izmeni i dopuni budžeta Grada Zaječara za 2020. godinu sa kadrovskim planom. Data je saglasnost i na Nacrt Odluke o pristupanju izradi izmene i dopune Plana detaljne regulacije za izgradnju Regionalne deponije „Halovo 2“, Nacrt odluke o izmeni odluke o lokalnim i nekategorisanim putevima, kao i Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o komunalnom uređenju na teritoriji grada.

Nakon što je usvojen i Nacrt Odluke o izmenama i dopunama Odluke o osnivanju Javnog komunalnog preduzeća ,,Timok održavanje“ Zaječar i Javnog komunalnog preduzeća „Higijena“ Zaječar, Gradsko veće u Zaječaru usvojilo je i Nacrt rešenja o razrešenju i imenovanju vršioca dužnosti direktora JKP „Timok održavanje“, te je zbog isteka mandata, funkcije vršioca dužnosti direktora ovog komunalnog preduzeća razrešen Vice Lalić, a istovremeno, na ovo mesto imanovan Ljubiša Trifunović, diplomirani inženjer metalurgije i dugogodišnji novinar iz Bora.

Na sednici je usvojen i Predlog Godišnjeg plana Javnih konkursa Grada Zaječara za ovu godinu, Predlog Rešenja o raspisivanju Konkursa za sufinansiranje projekata za ostvarivanje javnog interesa u oblasti javnog informisanja i Javnog poziva za sufinansiranje projekata u oblasti javnog informisanja na teritoriji grada za 2020. godinu, navodi se na zvaničnom sajtu Grada Zaječara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *