Od 26. juna do 23. jula u Donjem Milanovcu biće realizovana Škola jedrenja koju zajednički organizuju Akademski jedriličarski klubovi „Đerdap“ i „Beograd“ pod pokroviteljstvom Opštine Majdanpek. Za Školu jedrenja, koja će se odvijati na vodama Dunava i u Porečkom zalivu, mogu se prijaviti  deca uzrasta od 7 do 12 godina. Obuku po grupama vodiće Aleksandar Petković, sportski učitelj jedrenja.

 MAJDANPEK, DONJI MILANOVAC – Od 26. juna do 23. jula u Donjem Milanovcu biće realizovana Škola jedrenja koju zajednički organizuju Akademski jedriličarski klubovi „Đerdap“ i „Beograd“ pod pokroviteljstvom Opštine Majdanpek.

Za Školu jedrenja, koja će se odvijati na vodama Dunava i u Porečkom zalivu, mogu se prijaviti deca uzrasta od 7 do 12 godina, a pored opšte zdravstvene sposobnosti i saglasnosti roditelja jedan od uslova je da polaznik ume da pliva„, kaže Sašo Lazarevski iz Asocijacije „Lazarus“ u Donjem Milanovcu.

Obuka, koju će voditi Aleksandar Petković, sportski učitelj jedrenja, biće realizovana po grupama, koje će biti formirane do početka škole, 26. jula.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *