Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“ obeležila 56. rođendan

0

Škola za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“ u Boru obeležila je 56 godina postojanja. Za Dan škole priređena je svečana priredba na kojoj su se učenici predstavili pesmom i igrom i preneli poruke ljubavi.

BOR – U Školi za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“ danas je bila vesela i raspevana atmosfera zahvaljujući učenicima koji su nedeljama vredno pripremali nastup za Dan škole. Želja da pokažu koliko mogu i znaju, učinila je da poruka ljubavi koju su kroz igru i pesmu poslali publici, odjekne na najlepši način i bude nagrađena aplauzima.

Danas obeležavamo 56 godina postojanja naše škole i okupili smo se da pogledamo prigodan program koji su priredila naša deca. Zahvaljujući dobrosusedskim odnosima, u priredbi učestvuju i deca iz Osnovne škole „Sveti Sava“ i Muzičke škole „Miodrag Vasiljević“ u Boru. I ove godine, možemo da se pohvalimo uspehom đaka na raznim republičkim takmičenjima, od sportskih, do takmičenja iz mašinstva i obrade metala, kao i tekstilstva, sa kojih su doneli medalje i pehare. Deca su bila divna i potrudili smo se da u protekloj godini učestvujemo na svim manifestacijama koliko nam mogućnosti dozvoljavaju. Najveću zahvalnost u prethodnoj godini dugujemo Gradskoj upravi  koja je omogućila uređenje kompletne fasade i krova, što je deci i zaposlenima pružilo mnogo bolje uslove za rad“, rekla je Sonja Savić, direktorica Škole za osnovno i srednje obrazovanje „Vidovdan“ u Boru.

Osim udobnosti i energetske efikanosti koju je pružila nova fasada, škola je kompletno opremljena specijalizovanim kabinetima i stručnim kadrom, a trenutno je pohađa 65 dece.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *