Snimanje filma „Trag divljači“ u Zaječaru

Nakon višemesečnih priprema, produkcijska kuća „Režim” Miloša Avramovića početkom marta počela je snimanje novog filma „Trag divljači” u režiji Nenada Pavlovića, a pojedine scene ovih dana snimaju se i u Zaječaru. Film je baziran na priči o perspektivnom novinaru koji otkriva mrežu skrivenih porodičnih tajni i komunističkih zločina, izveštavajući o svirepom ubistvu u Jugoslaviji, krajem ’70-ih godina. Radnja filma se odvija u izmišljenom gradu Vranovcu u istočnoj Srbiji, 1979. godini.

U glumačkoj postavi su Predrag Miki Manojlović, Nada Šargin, Radivoje Raša Bukvić, Uliks Fehmiu, Milena Pavlović, Srđan Žika Todorović. Snimanje filma će trajati šest nedelja na lokacijama po Srbiji. Osim Niša i Zaječara, snimaće se i u Knjaževcu i Beogradu.

Zbog snimanja scena za igrani film „Trag divljači“, u Čupićevoj i u ulici Kraljevića Marka, kao i na raskrsnici Ustaničke i ulice 22. decembra, saobraćaj za sve vrste vozila biće privremeno obustavljen od 2. aprila u 23 sata do 3. aprila u 5 sati ujutru. Saobraćaj će biti u prekidu privremeno, a zatvaranja će trajati od tri do pet minuta. U vreme dok traje privremena obustava, saobraćaj će biti usmeren ka okolnim ulicama, što će biti obeleženo saobraćajnim znacima.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *