Sportska oprema za OŠ „Vuk Karadžić“

BOR-Osnovnoj školi „Vuk Karadžić“ u Boru,čiji su učenici osvojili prvo mesto na manifestaciji „Olimpijski trening sa OTP bankom“, dodeljena je sportska oprema. Donator je ova finansijska institucija, a mališani su odneli pobedu u gotovo svim disciplinama.

Na takmičenju u kojem su se nadmetale u različitim olimpijskim disciplinama, osnovna škola Osnovna škola „Vuk Karadžić“ odnela je pobedu. OTP banka je njima donirala sportsku opremu za potrebe škole. Grad Bor, osim ulaganja kroz budžet u obrazovanje i oblast sporta, trudi se da i na ovaj način uloži dodatna sredstva za poboljšanje uslova za učenje i bevljenje sportom„, rekla je Milena Stanojković Kožović, član Gradskog veća.

 Oprema je od izuzetnog značaja za učenike, jer im je u vreme savremene tehnologije, neophodna fizička aktivnost, rečeno je povodom dodele sportskih rekvizita pobedničkoj školi.

Od opreme smo dobili sto za stoni tenis, lopte, mreže i druge rekvizite koji će deci mnogo značiti„, dodala je Ivana Pajkić, direktor škole.

Olimpijski terning sa OTP Bankom održan je u septembru zahvaljujući saradnji Grada Bora i Olimpijskog komiteta Srbije kao i podršci ove finansijske institucije, koja već više od deset godina organizuje   manifestaciju. Na turniru su učestvovali učenici četvrtog, petog i šestog razreda svih osnovnih škola na području Bora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.