Sportske igre mladih Srbije ove godine krenule iz Bora

0

U Sportskom centru u Boru svečano je otvorena ovogodišnja manifestacije „Sportske igre mladih Srbije“ koja se održava pod sloganom „Budi deo igre – čuvajmo našu planetu“. Učenici petog razreda većine borskih osnovnih škola takmičili su se na poligonu spretnosti, a glavne sportske igre u Boru biće održane tokom maja i juna. Na ovoj manifestaciji učestvuje više od stotinu srpskih gradova.

BOR – U Sportskom centru u Boru svečano je otvorena ovogodišnja manifestacije „Sportske igre mladih“ koja se održava pod sloganom „Budi deo igre – čuvajmo našu planetu“.

Učenici petog razreda većine borskih osnovnih škola takmičili su se na poligonu spretnosti koji je bio prilagođen promociji reciklaže otpada, kao glavnoj temi igara. U takmičenju dečaka i devojčica najbolji rezultat imala je ekipa osnovne škole „3. oktobar“ koja se plasirala na regionalno takmičenje. Odigrane su i finalne utakmice Koka kola kupa u malom fudbalu za dečake i devojčice.

Sportske igre mladih svečano su otvorili predstavnici Grada Bora i organizatora. U Boru će gradska sportska takmičenja biti održana 14. maja, a u prvoj polovini juna biće i domaćin regionalnog takmičenja najboljih pojedinaca i ekipa istočne Srbije.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *