Stabilizovano funkcionisanje grada

BOR – U većini sela na području Bora po nekoliko zaseoka i dalje je bez električne energije, ali je situacija povoljnija od jučerašnje. U Boru su svi kvarovi otklonjeni tako da je snabdevanje električnom energijom redovno. Najveći broj kvarova je na niskonaponskoj mreži, zbog vegetacije koja pod težinom snega lomi provodnike. Stabilizacija u snabdevanju strujom očekuje se do sutra.

Borski komunalci su od snega očistili ulice prvog i delom dugog prioriteta, tako da nema većih zastoja u saobraćaju. Nastavljaju da raščišćavaju preostale saobraćajnice, trotoare, stepeništa, parking prostore, proširuju pristupe do objekata od javnog značaja. Nakon što su raščistili puteve do sela, u saradnji sa predstavnicima lokalne samouprave, nadzornog organa i mesnih zajednica, radnici su nastavili da uređuju i rejonske puteve u većini sela.

Nakon petnaestočasnovnog prekida u vodosnabdevanju zbog nestanka električne energije na četiri izvorišta, stanje u Boru je potpuno normalizovano. Iz dva pravca – Zlota i Krivelja u Bor dotiče 220 litara vode, kolike su i potrebe grada.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *