Stambene zajednice daju poverenje Javnom preduzeću za stambene usluge u Boru

BOR – Ugovor o održavanju zgrada sa Javno stambenim preduzećem Bor sklopilo je do sada približno 70 odsto stambenih zajednica u Boru.

Prema rečima v.d. direktora ovog preduzeća Vladimira Stankovića to je pokazatelj da je u prethodnom periodu održavanje zgrada kvalitetno rađeno i da su stanari dobijali brzu i kvalitetnu uslugu za neophodne popravke.

Takođe u svi profesionalni upravnici zgrada koji su angažovani za vođenje stambenih jedinica, odlučili su da za zajednice koje zastupaju, ugovore o održavanju potpišu sa Javnim preduzećem za stambene usluge Bor.

Jedan od problema koji se pojavio u prethodnom periodu bio je u vezi osiguranja, jer se na poslednji javni tender nije javila ni jedna osiguravajuća kuća. Nadzorni odbor javno stambenog preduzeća usvoijo je odluku o povećanju osiguranja za stanove, koje bi u narednom periodu trebalo da bude uvećana za približno jedan i po dinar po kvadratnom metru, a građani bi time, uz minimalno povećanje osiguranja, dobili veću sigurnost i isplatu premija i za kvarove koji do sada nisu bili obuhvaćeni osiguranjem.

 

 

Kvalitetno održavanje zgrada u Boru, 15.septembar 2018. (RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.