Sutra zaseda Skupština grada

BOR – Za sutra u devet sati zakazana je 19. sednica Skupštine grada Bora, koja je pre nedelju dana odložena zbog nedostatka kvoruma. Pred odbornicima će se na dnevnom redu naći 30 predloga odluka.

Među najznačajnije odluke spadaju informacije o radu javnog sektora u 2020. godini. Prema izveštajima, tri komunalna preduzeća poslovala su negativno. Toplana je imala najveći gubitak od 228 miliona dinara, Vodovod 58 miliona, dok je Bogovina imala četiri miliona dinara gubitka.

Na dnevnom redu su i odluke o programima rada javnih ustanova i pojedinih javnih preduzeća u Boru, programa podrške poljoprivrednoj politici u 2021. godini, cenovniku usluga Turističke organizacije Bor, kretanju teretnih vozila na teritoriji grada Bora, odbrani od poplava za vode drugog reda i izmenama odluke o izradi plana detaljne regulacije područja vetroelektrane Crni Vrh.

Odbornici će odlučivati i o razrešenju v.d. direktora JKP 3. oktobar i imenovanju direktora u ovom preduzeću. Za ovu funkciju po završenom konkursu predložen je dosadašnji v.d. direktora Igor Mitrović.

Radio i Televizija Bor direktno će prenositi sutrašnju sednicu Skupštine grada Bora.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *