Sve veće interesovanje za letovanje u Italiji i Španiji

BOR – Letnji aranžmani postali su aktuelni već nakon novogodišnjih i božićnih praznika, kada su cene bile znatno povoljnije, a mogućnosti plaćanja na rate veće. Prema podacima borskih turističkih agencija, i mnogi Borani pronašli su način da i ovog leta putuju, a najviše pažnje kao i prethodnih godina privlači Grčka. Postoje i oni koji radije biraju Crnu Goru, međutim sve su atraktivniji aranžmani za letovanja u Italiji i Španiji.

Destinaciju za put građani biraju u zavisnosti od finansijskih mogućnosti, pa su mnogi i ove godine iskoristili sajamske popuste i „first minute“ ponude. Agencije turistima nude i popuste na gotovinske uplate, a letovanje je moguće platiti i čekovima ili putem administrativne zabrane, što građani često koriste.

Interesovanje Borana za letovanje u Turskoj znatno je manje nego ranijih godina, što je trend širom Srbije. Prema podacima Jute, interesovanje srpskih turista za boravak u Turskoj prepolovljeno je u odnosu na prošlu godinu, ali nema masovnog otkazivanja aranžmana onih koji su se već opredelili za ovu destinaciju. Retki su i turisti koji za letovanje biraju Egipat, dok zbog sve učestalijih terorističkih napada, gotovo i da nema onih koji će ovog leta putovati u Tunis.

[iframe frameborder=“0″ width=“480″ height=“270″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x48glsi“ allowfullscreen ]
Sve veće interesovanje za letovanje u Italiji i… by rtvbor

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *