Svi putni pravci u Boru prohodni

BOR – Svi putevi u Boru i prema okolnim seoskim mesnim zajednicama su očišćeni i prohodni, a saobraćaj se odvija bez zastoja.

Posle jučerašnjeg prestanka padavina radnici Javno komunalnog preduzeća „3. oktobar“ očistili su puteve prvog i drugog prioriteta u gradu, a u toku je i čišćenje puteva trećeg prioriteta, koji bi trebalo da budu završeni do večeras.

Sneg je uklonjen i sa puteva ka selima, a u toku je i čišćenje glavnih puteva i ovim mesnim zajednicama. S obzirom na to da se ne očekuju veće padavine u narednom periodu, u narednih tri do četiri dana biće očišćeni i rejonski putevi u selima.

Tokom vikenda je na puteve bačeno više od 40 tona soli kako bi se sprečilo stvaranje leda, kaže direktor JKP „3. oktobar“ Bor Dalibor Orsovanović i dodaje da na zalihama ima dovoljno soli i agregata, tako da se ne očekuju veći problemi u nastavku zimske sezone.

U Javno komunalnom preduzeću “ 3. oktobar“ apeluju na vozače da uklone vozila se kolovoza kako bi mehanizacija mogla da prođe, posebno u užim ulicama. Prethodnih dana ovaj problem rešavan je uz pomoć saobraćajne policije.

Svi putni pravci u Boru prohodni, 17.decembar 2018.(RTV Bor)

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *