„Tekijanka“daruje novorođene bebe

BOR-U okviru akcije „Prva beba“ predstavnici kladovske kompanije „Tekijanka“ posetili su i borsko porodilište Opšte bolnice u Boru u kojem je u prva četiri dana nove godine rođeno pet mališana, tri devojčice i dva dečaka. Njihovim mamama uručili su paketiće, a prvorođenoj bebi pripala je novčana poklon čestitka od 30.000 dinara. Kada se beba rodi svaka pomoć je dobro došla, ali je značajna i pažnja.

Nama je značajno da neko misli na nas,ali i ona materijalna strana je bitna, jer jada se beba rodi potrebno je mnogo samo  naizgled sitnica, kažu mame u porodilištu.

Prošle godine u borskom porodilištu rođeno je 369 beba značajno manje nego prethodnih godina.

Prošle godine smo imali šezdesetak porođaja manje nego u 2017.godini, ali se nadam da će u ovoj godini situacija biti mnogo bolja, rekao jer dr Goran Golubović, načelnik Odeljenja ginekologije Opšte bolnice u Boru.

Akcijom „ Prva beba u Novoj godini“, Tekijanka nastavlja tradiciju da kao porodična kompanija podržava porodične vrednosti.

Mi želimo da se u našem kraju rađa najviše beba. Trudimo se da uvek budemo tu ne samo na početku nego i tokom godine i da postaknemo sve one koji žele da porodici omoguće uslove za život. Ovo sada za Novu godinu je nešto najmanje što možemo da učinimo“, rekla je Andrijana Stojković, marketing menadžer.

I u ostalim  gradovima u Timočkom regionu, u kojima ima objekte kompanija Tekijanka je novorođenim bebama poklonila paketiće. Ukupno u šest porodilišta darovala je 30 paketića i 180 hiljada dinara.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *