Treća nagrada za časopis „Osnovac“

0
BOR – Učenici i nastavnici borske osnovne škole Treći oktoba, 2007. godine obnovili su i iznova počeli da kreiraju časopis Osnovac. Da je njihova koncepcija dobra i zanimljiva potvrdila je i treća nagrada dodeljena nedavno u Beogradu. Saša Čorboloković glavni i odgovorni urednik „Osnovca“kaže: nagrada se dodeljuje za najbolji školski časopis u protekloj godini, a nagradu dodeljuju Društvo za srpski jezik i kulturu Srbije i ministarstvo prosvete, nauke i tehnološkog razvoja, na tradicionalnom zimskom seminaru na filološkom fakultetu u Beogradu“. Sa ciljem unapređenje jezičke kulture, nagrađeni broj časopisa „Osnovac“ sadrži mnogobrojne rubrike pođednako zanimljive učenicima svih razreda, bivšim i sadašnjim nastavnicima.

Saša Čorboloković
glavni i odgovorni urednik „Osnovca“ ističe: „To i jeste specifičnost ovog časopisa, kreativan rad i dobra saradnja sa dosta zanimljivih rubrika potvrđuju da uspeh neće izostati. Nastavnicima ove škole i meni kao uredniku, nagrada koju smo dobili je važna zbog toga što učenicima uliva sigurnost da je ono što rade dobro i nadam se da će se naše aktivnosti u narednom periodu biti još bolje“.
 
Časopis „Osnovac postoji i u elektronskoj formi, a promocija štampanog devetog po redu izdanja, kažu članovi redakcije biće uskoro održana i u prostorijama ove obrazovne ustanove i u Narodnoj biblioteci Bor u Boru.
[iframe frameborder=“0″ width=“560″ height=“315″ src=“//www.dailymotion.com/embed/video/x2f4x7d“ allowfullscreen ]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *