Treći međunarodni turnir u ženskoj košarci za vikend u Boru

BOR- Pred početak nove prvoligaške sezone, Ženski košarkaški klub Bor domaćin je trećeg međunarodnog turnira, na kojem još nastupaju prvak Bosne i Hercegovine, ekipa Banovića, prošlogodišnji učesnik plej ofa i završnice Kupa Srbije Kraljevo i petoplasirana ekipa Prve ženske lige, niški Student. Prvog dana vikenda, u 16 sati, sastaju se Bor i Kraljevo, nakon čega će biti i svečano otvaranje turnira, a zatim, u 18 sati, na programu je utakmica Banovići-Student. Novi turnir visokog kvaliteta odlična je prilika i da borsku ekipu, koju vodi doskorašnji trener Partizana, finaliste plej ofa i osvajača domaćeg kupa Blagoja Ivić, proveri formu pred prvenstvene izazove.

Turnirske utakmice za treće i prvo mesto na programu su u nedelju, takođe od 16 i 18 sati, a sav prihod prikupljen na turniru biće uplaćen za lečenje Vladimira Ogrizovića i Ilije Mitrovića iz Bora.

U nedelju je na programu i 22. Crnovrški maraton, u organizaciji Atletskog kluba Bor. Polumaratonsku brsku stazu od spomenika na Crnom vrhu do Sportskog centra u Boru preći će ove godine najmanje četrdeset takmičara u svim kategorijama, a prijavljivanje je moguće i do početka trke, u nedelju, u deset sati.

Karate klub Bor u nedelju u sali mašinsko-elektrotehničke škole u Boru organizuje 38. Koper kup, koji počinje u deset sati.

U šestoj utakmici fudbalske sezone, fudbaleri Timoka u subotu, u 15 sati i 30 minuta, dočekuju ekipu Bukovika, a u Kladovu se sastaju Đerdap i Slatina. Majdanpek je u nedelju domaćin Rudar Alposu.

U šestom kolu Okružnog ranga, vodeći OFK Bor, koji ima i utakmicu manje, dočekuje u subotu, u 16 sati, ekipu Ključa iz Podvrške, koja je na poslednjem mestu na tabeli, sa samo bodom iz pet utakmica.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *