Tri decenije Kompanije „Tekijanka“

TEKIJA/ KLADOVO – U Tekiji, maloj kladovskoj varoši, u lokalnoj crkvi, rezanjem kolača počelo je obeležavanje trideset godina od osnivanja Kompanije „Tekijanka“ koju uspešno vode sada već četiri generacije Balbotinovića. Nekada samo jedna prodavnica sa dva radnika, danas nakon trideset godina, 27 prodajnih objekata u šest opština i gradova istočne Srbije i 450 zaposlenih. To je dovoljan pokazatelj uspešnog poslovanja porodice Balbotinović.

Porodica je stub njihovog uspeha, a naslednici su spremni da nastave stopama svojih roditelja i narednih decenija, sa ponosom ističe Živojin Balbotinović, osnivač i vlasnik kompanije. Ulaganjem u zaposlene, stalnim usavršavanjem, podrškom i negovanjem lojalnosti, Tekijanka stiče epitet prave porodične firme koja svojim radnicima pruža sigurnost i neprestanu podršku.Vođeni idejom humanosti, stvaranjem boljih uslova za život, uključuje se u razvoj lokalne zajednice, pomaže onima kojima je pomoć potrebna i živi život sa svojim sugrađanima, ističe Bolbotinović.

Kompanije „Tekijanka“ nakon svečanog obeležavanja tri decenije rada, sutra otvara još jedan trgovinski objekat u Zaječaru, 28. po redu, i to je samo nastavak rasta i napretka, na radost vlasnika i zadovoljstvo mnogobrojnih potrošača.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *