U planu sanacija škola u Metovnici i Šarbanovcu

0

BOR,BRESTOVAC-U osnovnoj školi „Stanoje Miljković“ u Brestovcu kod Bora, koja u sastavu ima još tri isturena odeljenja, najznačajnija investicija je završetak fiskulturne sale čija je izgradnja počela pre skoro tri decenije. Od preostalih radova, u fiskulturnoj sali neophodni su rekunstrukcija krova, uređenje svalačionica, pratećih objekata kao i opremanje sportskim revizitima.

Osim završetka izgradnje fiskulturne sale u Osnovnoj školi „Stanoje Miljković“u Brestovcu, u planu su i brojne investicije u isturenim odeljenjima u Šarbanovcu, Šarbanovcu Timok i Metovnici

U školama  u Šarbavnovcu i Šarbanovcu Timok  predviđeno je uređenje sanitarnih prostorija, a u Metovnici adaptacija  postojećeg dela Doma kulture  za nastavu fizičkog vaspitanja  u zimskim mesecima“, rekao je Aleksandar Vlahović, direktor ove obrazovne ustanove..

Ovim investicijama u Osnovnoj školi u Brestovcu  kao i u tri isturena odeljenja značajno će biti poboljšani uslovi rada učenika i njihovih nastavnika. Upravo je i cilj lokalne samouprave da obrazovne ustanove u seoskim sredinama imaju iste uslove  za rad kao one u gradskim. 

                 

 

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *