U Privrednoj komori Zaječarskog i Borskog okuga predstavljeni projekti za unapređenje poslovanja i promociju proizvoda

U Regionalnoj privrednoj komori Zaječarskog i Borskog upravnog okruga predstavljeni su projekti službi Privredne komore Srbije koji za cilj imaju unapređenje poslovanja i promociju proizvoda. Stručnom slpu su, osim privrednika sa teritorije Zaječarskog I Borskog okruga prisustvovali I predstavnici Privredne komore Srbije.

ZAJEČAR – Na stručnom skupu u Privrednoj komori Srbije privrednici su upoznati sa platformama za poslovno povezivanje sa partnerima u zemlji i inostranstvu i sa time kako da koriste publikacije i baze Privredne komore Srbije za informisanje o poslovnim trendovima, industrijskim politikama i podsticajima namenjenim privredi.

Privredna komora Zaječarskog i Borskog okruga se trudi da ovdašnjim privrednicima predstavi sva aktuelna dešavanja i trendove na nivou republike, a ovaj skup je samo još jedan dokaz toj tvrdnji, istakao je Dejan Tošić, direktor Privredne komore Zaječarskog i Borskog okruga.

Iskusni biznismen Srbislav Vidojević, direktor i vlasnik Timomeda iz Knjaževca smatra da su ovakvi skupovi veoma značajni privrednicima, a pogotovo početnicima u biznisu.

Na stručnom skupu u Privrednoj komori Zaječarskog I Borskog okruga koje je okupilo veliki broj privrednika, predstavljeni su i alati za finansijsku procenu poslovnih partnera i upravljanje rizicima poslovanja.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.