Udruženje „Aurora“ obradovalo mališane paketićima

BOR – Iako su novogodišnji i božićni praznici za nama, slatki paketić uvek izmami osmeh na dečijem licu. Tako je Udruženje građana „Aurora“ slatkišima obradovalo mališane koji koriste usluge ličnog pratioca, a tom prilikom sa roditeljima i pratiocima analizirana je dosadašnja saradnja.

Okupili smo roditelje, decu koja koriste usluge Ličnog  pratioca i pratioce, kako bi se osvrnuli na dosadašnju saradnju i čuli utiske, kritike i sugestije. Ovu priliku smo iskoristili i da obradujemo mališane novogodišnjim paketićima“, kaže Marija Slavković iz Udruženja građana „Aurora“ u Boru.

Dobru timsku organizaciju potvrđuje zadovoljstvo roditelja čija deca koriste uslugu Lični pratilac, a i sami pratioci koji kažu da je ovaj posao veoma zahtevan, ali human, što daje veliku satisfakciju.

 „Udruženje „Aurora“ jedina je licencirana organizacija za pružanje usluge Lični pratilac deteta i uspešno radi već tri godine. Prve godine tim je činilo osam, naredne 12, a sada imamo 15 ličnih pratilaca deteta koje finansiramo uz pomoć gradske uprave Bor, a uslugu koriste deca koja su prošla interesornu komisiju“, napominje Marija Slavković.

Na sastanku u Domu omladine moglo se čuti da deca imaju veliko poverenje u svoje lične pratioce, da se ljubav među njima oseća i vidi u raznim svakodnevnim situacijama, što pokazuje da tim „Aurora“ uspešno ostvaruje cilj i svrhu postojanja – da roditeljima olakša, a deci ulepša život.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *