Udruženje penzionera doniralo invalidska kolica Domu za stare „Vila Katarina“

Članovi Udruženja penzionera Grada Bora i Aktiv žena penzionera, danas su u Domu za stare „Vila Katarina“ priredili kulturno umetnički program i druženje sa korisnicima doma, a tom prilikom uručili su im i vrednu donaciju.

BOR – Udruženje penzionera Grada Bora još jednom je pokazalo humanost i empatiju prema korisnicima Doma za stare „Vila Katarina“ u Boru, koje redovno posećuju i trude se da im ulepšaju „zlatno“ životno doba.

Po planu rada Udruženja penzionera Grada Bora u septembru je predviđena poseta Domu za stare „Vila Katarina“ u Boru. Prilikom ove posete, svi članovi udruženja prikupili su sredstva i kupili neke skromne poklone, pa ćemo taj paket uručiti korisnicima doma, kao i vrednu donaciju, invalidska kolica i par ortopedskih pomagala, štaka“, kaže Slaviša Simonović, zamenik predsednika Udruženja penzionera Grada Bora.

Donator pomagala je humani član udruženja Paša Ibrović.

Stanujem ovde u komšiluku i poznajem većinu ljudi koji ovde rade kao i korisnike doma, pa sam odlučio kao i svaki human čovek, da doniram jedna invalidska kolica i par štaka“, kaže Paša Ibrović, član Udruženja penzionera Grada Bora.

U Domu za stare „Vila Katarina“ u Boru gde trenutno boravi 85 korisnika, veoma su zahvalni na donaciji, kao i na pažnji koju borska udruženja poklanjaju starima.

Mi smo i ranije sarađivali sa Udruženjem penzionera i jako nam znači njihova pomoć i podrška koju pružaju našim korisnicima. Nas ovde ima dosta koji radimo sa njima, a nih je 85 i veoma im je drago kad ih se neko seti, a druženju i kulturno umetničkom programu se najviše raduju“, kaže Marija Musić Nikolić, medicinska sestra u Domu za stare „Vila Katarina“ u Boru

Udruženje penzionera i Aktiv žena penzionera neguju dugogodišnju saradnju sa domom za stara lica u Boru, pa su korisnike i ovoga puta obradovali kratkim kulturno umetničkim programom i druženjem.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.